Το 2019 Adidas Ozweego μόλις διαρρεύσει, καθώς και οι sneakerheads είναι αεριωμένες

αναφέρουν τη λέξη “Ozweego”. Σε πολλούς sneakerheads, καθώς και εκεί θα πιστεύουμε στιγμιαία ένα χοντρό πάνινο πάνινο σύνολο με μεγάλους αερόσακους κατά μήκος του πλευρικού τοιχώματος. Είναι ένα στυλ που γίνεται δημοφιλές από τη συνεχή συνεργασία RAF Simons X Adidas. Πέρυσι, δεν υπήρχαν λιγότερα από 12 χρωματιστά χρώματα Ozweego, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που λειτουργούσαν παράθυρα με την παραδοσιακή φούσκα. Ακόμα και οι ομοίοι του Kanye West έχουν εντοπιστεί κάμψη αυτού του παπουτσιού.

Ίσως είναι η ισχυρή αισθητική ή η φουσκωμένη ετικέτα κόστους, ωστόσο αυτή η συνεργασία δεν είναι χωρίς τη διαμάχη της. Με άλλα λόγια, πολλά είναι γρήγορα να επισημάνουν το Adidas Ozweego ως άσχημο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι έτοιμη να τροποποιηθεί καθώς έρχεται ένα νέο σχέδιο για το 2019!

Πιστέψτε το ή όχι υπήρχε ένα adidas ozweego πριν από την RAF Simons. Οραματίστηκε παραπάνω, αυτή η vintage σιλουέτα εμφανίζεται σαν πολλοί δρομείς της δεκαετίας του ’90.

Ακριβώς μέχρι τις τρεις λωρίδες καθώς και με την μεσαία σόλα Adiprene, αυτό είναι τόσο διάσημο όσο παίρνει. Ωστόσο, περιμένετε μέχρι να δείτε το Adidas Ozweego 2019. Αναστρέψτε το εικονίδιο στο κεφάλι του, η Adidas επιλέγει κάτι εντελώς φουτουριστικό.

Δεν είναι ανόμοιο με το jogger nite, αυτό το ζευγάρι διαθέτει μια μαλακή προσαρμογή μαζί πάνω, κορδόνια σχοινιού καθώς και ασύμμετρα στρώματα σουέτ. Μια χονδροειδής μεσαία σόλα κάθεται κάτω από τα πόδια, ωστόσο, καταλαβαίνει αν αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιώνουν την καινοτομία ή το αδιπρένιο.

Προς το παρόν, δεν είναι πολύ κατανοητό από αυτό το επερχόμενο σχέδιο, καθώς και μια ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη δοθεί. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά σε πολύ περισσότερες ενημερώσεις μέσω της εφαρμογής μοναδικού πωλητή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.