Ένα δείγμα Nike Dunk Low “Tropical Mix” έχει εμφανιστεί

Η Nike Dunk Silhouette έχει ήδη μια σειρά από παραδόσεις που είναι έτοιμες να εισαγάγουν αυτή τη χειμερινή περίοδο, ωστόσο σίγουρα ετοιμάζεται για το ευτυχισμένο καλοκαίρι μπροστά. Είτε αυτό το “Tropical Mix” είναι έτοιμο για το δρόμο, είναι ένα επίσημο χρώμα ή απλά ένα ζεύγος δειγμάτων, δεν υπάρχει απόρριψη ότι είναι ήδη στη λίστα των μεγάλων συλλεκτών dunk σήμερα.

Ένα προφίλ χαμηλής κορυφής διαθέτει επικάλυψη δερμάτινων επικαλύψεων για να απολαύσετε μια ποικιλία από παστέλ χρώματα: μπλε, μοβ, ροζ, ροδάκινο, καθώς και κίτρινο-όλα τα οποία βρίσκονται σε μια αγορά αναντιστοιχίας στα αριστερά καθώς και το καλύτερο παπούτσι. Τα κιβώτια των δακτύλων, τα παράθυρα των τεταρτημορίων, καθώς και η μεσαία σόλα είναι επικαλυμμένα με λευκά καθώς και κάθονται στην κορυφή μιας γκρίζας εξωτερικής σόλας από καουτσούκ.

Εικόνα μέσω του Bitchlikemykicks
Αυτό που κάνει αυτό το ζευγάρι πραγματικά ξεχωριστό είναι ο φοίνικας καθώς και τα θέματα ανατολής που αποτυπώνονται στα πλευρικά τακούνια. Nike-επώνυμα γλώσσες καθώς και καρτέλες τακουνιών συνολικά αυτή την πολυπλοκότητα. Για όσους θέλουν να γυρίσουν τα κεφάλια στους δρόμους αυτό το καλοκαίρι, τότε αυτά τα χαμηλά Nike Dunk είναι ένα μη-brainer.

Θα ήθελα ο αστυνομικός της Nike Dunk Low “Tropical Mix”; Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλες τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της Nike. Στις σχετικές ειδήσεις, μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι στην άγρια ​​πλευρά με το Nike Dunk Low “Safari Mix”.

Εικόνα μέσω του Bitchlikemykicks

Leave a Reply

Your email address will not be published.