Το Yeezy QNTM “Frozen Blue” διαθέτει ένα άνω άνω μέρος

, αυτό ήταν σίγουρα απροσδόκητο. Τον περασμένο μήνα, αναφέραμε ότι το “Kadmiel” ήταν στο δρόμο, αν και μετά από πολλή συζήτηση με το σύστημα ονοματοδοσίας του Kanye West, φαίνεται ότι το όνομα έχει αλλάξει επίσημα στο Yeezy QNTM “Frozen Blue”. Πρώτα διαρρεύσει από τον ίδιο τον Μάτι του ASAP Bari μέχρι τον Μάιο, εδώ είναι απολύτως όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το 700 V3 “Arzareth”, το “Frozen Blue” παίρνει το μοντέλο μπάσκετ της Ye, αλλά με μια συστροφή. Διαθέτοντας ένα underlay primeknit, ένα γκρίζο έμπλαστρο σουέτ κατεβαίνει στο toebox, ενώ ένας ευπροσάρμοστος αστράγαλος νεοπρένης προσφέρει βέλτιστη υποστήριξη τόσο εντός όσο και έξω από το γήπεδο. Όπως δηλώνει το όνομά του, μια παύλα του μπλε χαρίζει τα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ, λαμπερά σε μια πράσινη σκιά νέον μόλις τα φώτα απορρίπτονται.

Κάτω από κάτω, θα βρείτε ένα πλήρες μήκος adidas αυξάνει την μεσαία σόλα για άνεση που είναι εκτός των διαγραμμάτων, και η σύνδεση τους όλα μαζί είναι το ολοκαίνουργιο σύστημα Lance. Ένα πράγμα που σίγουρα αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το “παγωμένο μπλε” θα πέσει μαζί με μια παραλλαγή BSKTBL επίσης. Ενώ δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ποιες θα είναι οι διαφορές, οι τελευταίες θα είναι πολύ πιο επικεντρωμένες στην απόδοση.

Τώρα για αυτή την σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Εάν χρειάζεστε το adidas yeezy qntm “Frozen Blue” στην προσωπική σας συλλογή, αναμένεται να πέσει την ημέρα των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το Yeezy, και ενώ είστε εδώ, ίσως να πάρετε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Yeezy αύξηση 380 “Calcite Glow”!

Εικόνα μέσω του Younglord

Leave a Reply

Your email address will not be published.