Κοντά με το Parra X Nike SB Dunk Low

Μετά από μια πολύ σύντομη ματιά χθες, τώρα σηκώνουμε κοντά και προσωπικά με το επερχόμενο Parra X Nike SB Dunk Low. Εικόνες Ευγενική προσφορά του Retro Shop Paris, η Silhouette ήταν ένας τεράστιος παίκτης στη σκηνή του skate, θεωρώντας ότι πρώτα έκανε το ντεμπούτο του πριν από δεκαεπτά χρόνια το 2002.

Βαμμένο στο κλασικό λευκό, κόκκινο και μπλε χρώμα του Parra, το Collaborative Crep είναι γεμάτο παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσουν τα κεφάλια. Εργάζοντας σε μια εξαιρετικά καθαρή δερμάτινη βάση, αυτό λειτουργεί ως καμβά για τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της σειράς των στρωμένων swooshes που έχουν τελειώσει με υλικό Chenille.

Πρόσθετες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ένα μικρό μπλε swoosh που είναι κεντημένο στο πλευρικό δάχτυλο, και ένα κάλτσα που είναι ζωγραφισμένο με το χρώμα της ολλανδικής υπογραφής του καλλιτέχνη μπλοκαρισμένη αισθητική. Όλα αυτά είναι τελειωμένα με συν-επωνυμία λεπτομέρειες στις πέλματα και την περιοχή της φτέρνας.

Αυτή τη στιγμή, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το ολοκαίνουργιο Parra X Nike SB Dunk Low, αλλά πρέπει να χτυπήσει τα ράφια πολύ σύντομα. Ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι για τη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Εικόνες μέσω retroshoparis

Leave a Reply

Your email address will not be published.