Μια ματιά στο πόδι στο Parley X Adidas Ultra Boost 4D “Black”

για να γιορτάσει τρία χρόνια από το ντεμπούτο του Futurecraft 4D, φαίνεται ότι οι τρεις λωρίδες έχουν κάτι τεράστιο κρυμμένο μέχρι το μανίκι του. Πολύ πρώτα διαρρεύσει την περασμένη εβδομάδα, το Parley X Adidas Ultra Boost 4D “Black” συνδυάζει το καλύτερο που έχει να προσφέρει η Adidas, με αποτέλεσμα ένα πραγματικό Grail που απαιτείται απολύτως στη ζωή μας. Κρατώντας αυτό το είπε, παίρνουμε τώρα μια εμφάνιση στο πόδι χάρη σε αυτά τα ολοκαίνουργια πλάνα από το @Hypetobs!

Εικόνα μέσω υποτομών
Εν μέρει κατασκευασμένο από πλαστικό που έχει απομακρυνθεί από τον ωκεανό, το “μαύρο” διαθέτει ένα μυστικό Ultra Ultra Boost πάνω από τις ίνες “μπλε πνεύμα” που τρέχουν μαζί του σε ένα κυματιστό σχέδιο. Το κεντημένο branding κοσμεί τη γλώσσα, ενώ τρεις λωρίδες κομψά πυροβολούν κομψά στα πλευρικά και τα μέσια πλευρικά πάνελ.

Μετακινώντας προς τα κάτω, θα ανακαλύψετε μια πλήρη 4D μεσαία σόλα που έχει ολοκληρωθεί με μαύρο χρώμα. Με την περίπλοκη δομή του πλέγματος, παρέχει στους χρήστες μια παράξενη ποσότητα μαξιλαριού καθώς και απάντηση με κάθε βήμα. Μερικοί μάλιστα δηλώνουν ότι είναι πιο άνετο από την ενίσχυση της Adidas, ωστόσο αυτό είναι για σας να αποφασίσετε.

Εικόνα μέσω υποτομών
Σύμφωνα με την Adidas HK, το Parley X Adidas Ultra Boost 4D “Black” πρόκειται να εισαγάγει στις 29 Ιουνίου, αν και δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι αν θα κυκλοφορήσουν σε όλο τον κόσμο εκείνη την ημερομηνία. Κρατώντας αυτό, οι φήμες για ένα “τριπλό μαύρο” καθώς και το “τριπλό λευκό” ζευγάρι έχουν επίσης επιπλέουν γύρω, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται!

Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το φουτουριστικό παπούτσι, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να γιορτάσετε τρία χρόνια Adidas 4D με αυτούς τους εκπαιδευτές Futurecraft!

Εικόνα μέσω υποτομών

Leave a Reply

Your email address will not be published.