Κοιτάξτε την πρώτη ματιά στο Sacai X Nike Vaporwaffle “Off Noir”

Αν πιστεύατε ότι η Chitose Abe είχε το καλύτερο έτος της το 2020, τότε πιστέψτε ξανά. Ένας από τους πιο αξιόλογους σχεδιαστές του κόσμου της μόδας, το εικονίδιο της ιαπωνικής στυλ παίρνει την αγορά από την καταιγίδα με την επιλογή των περιζήτητων συνεργασιών Swoosh, καθώς και τώρα παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στο επερχόμενο Sacai X Nike Vaporwaffle ” Εκτός Noir “.

Εικόνα μέσω διαρροής.
Πρώτα διαρρεύσει το περασμένο καλοκαίρι, το “Off Noir” παίρνει το υψηλό ζεστό υβριδικό της στο επόμενο επίπεδο. Καλύπτεται τελείως στο “Triple Black”, απομακρύνει το συνηθισμένο κτίριο Flyknit υπέρ ενός πιο ευέλικτου καθώς και νάιλον έτοιμο. Το Stealthy Suede χαρίζει το σύστημα κορδονιών καθώς και το κουτί των δακτύλων, ενώ το Nike Swoosh καθώς και το τακούνι είναι διακοσμημένο με υπερβολικό δέρμα.

Φυσικά, δεν θα ήταν ένα Sacai x Nike Collab χωρίς να διπλασιάσει τα πάντα. Από τις γλώσσες μέχρι τα midsoles, ό, τι έχει πολλαπλασιαστεί με δύο για μια επικίνδυνα αποδόμηση αισθητική που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Η στρογγυλοποίηση όλων είναι μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ, προσθέτοντας ένα άγγιγμα αντίθεσης με τον κατά τα άλλα υποβαθμισμένο σχέδιο.

Εικόνα μέσω διαρροής.
Μια ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επαληθευτεί επισήμως για το Sacai X Nike Vaporwaffle “Off Noir”, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε αν θα προστατεύσετε αυτά τα μυστικά πάνινα παπούτσια, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να λάβετε την πρώτη σας ματιά στο Sacai X Jean Paul Gaultier X Nike Vaporwaffle!

Εικόνα μέσω διαρροής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.