Η αύξηση του Yeezy 380 “lmnte” πέφτει αργότερα φέτος

μετά από να πάρει μια ματιά στο “Azure” την περασμένη εβδομάδα, τώρα παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στην αύξηση Yeezy 380 “lmnte”. Μόνο μία από τις επτά αυξήσεις Yeezy 380 που δεν έχουν ακόμη μειωθεί φέτος, είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά, καθώς και εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι τώρα!

Σύντομη για το λιμονίτη που είναι ένα κιτρινωπό καστανό σιδηρομετάλλευμα, αυτό παρέχει το “lmnte” τον μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων που φαίνεται σαν ένα μείγμα μεταξύ του “μπλε βρώμης” καθώς και του “Hylte Glow”. Το Earthy Primeknit αποτελεί την πλειοψηφία του άνω, ενώ μια σκιά νέον χαρίζει την πλευρική και τη μεσαία πλευρά να ταιριάζει μαζί για μια εντυπωσιακή ποπ αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε μια ανοιχτή καφέ Adidas αυξάνει την μεσαία σόλα, καθώς και αυτό είναι επενδεδυμένο με μια ζωντανή πορτοκαλί καουτσούκ εξωτερική σόλα που μετατρέπει τα πράγματα σε μια εγκοπή. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, το ολοκαίνουργιο σύστημα της Kanye κάνει μια εμφάνιση εδώ, ολοκληρώνοντας τον ομαλό σχεδιασμό Yeezy.

Εικόνα μέσω Yzysplyleaks
Αναμένεται να εισαγάγει κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο, δεν θέλετε να χάσετε την Adidas Yeezy αύξηση 380 “lmnte”, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Στις Associated News, το Yeezy 700 V3 “Arzareth” μόλις αποκαλύφθηκε!

Εικόνα μέσω της μαφίας Yeezy

Leave a Reply

Your email address will not be published.