Κοιτάξτε πρώτα τον δρομέα Adidas Y-3 Runner 4D II

το περασμένο έτος Adidas Y-3 Runner 4D πήρε τον κόσμο του sneaker από την καταιγίδα, καθώς και ο διάδοχός του πρόκειται να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Με βάση το Adidas Y-3 Runner 4D II, το πάνινο παπούτσι έκανε το ντεμπούτο του στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Ο καλύτερος συνδυασμός της προόδου της Adidas καθώς και της αδιαμφισβήτητης αισθητικής μόδας του Y-3, του Futurecraft Sneaker που χρησιμοποιεί μια χρωματιστή μεσαία σόλα και όχι τη σκιά της «Ash Green» που όλα αυτά είναι Καταλαβαίνουμε καθώς και αγάπη.

Διαθέτοντας ένα ανώτερο άνω, το οποίο προμηθεύει μια εξαιρετικά αναπνεύσιμη, ελαστική, καθώς και ευέλικτη εφαρμογή, το Runner 4D II διαθέτει ένα σύστημα κορδονιών που είναι μάλλον παρόμοιο με το Adidas Y-3 Kusari που κυκλοφορούν νωρίτερα αυτό το έτος. Κάτω από κάτω, ένα λευκό futurecraft 4D midsole είναι παρούσα με ελαφρύ καθώς και οξυγόνο μέσω ψηφιακής σύνθεσης φωτός.

Η μεθόδους για το μέλλον των αθλημάτων καθώς και για τα υποδήματα στο σύνολό του, το Adidas Y-3 Runner 4D II είναι μια ανάγκη για το παπούτσι της αστυνομίας για τη συλλογή του πάνινα παπούτσια σας. Στεγασμένο να μειωθεί κάποια στιγμή την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2019, αναμένετε ότι αυτά τα πάνινα παπούτσια θα είναι πολύ περιορισμένα. Ενώ είστε εδώ, φροντίστε να επιθεωρήσετε τη σύγκρισή μας μεταξύ της Adidas βελτιώνονται καθώς και το Futurecraft 4D!

Ρίξτε μια καλύτερη ματιά στην παράσταση PFW18 του Y-3 παρακάτω.

Έχετε κάποια φανταστικά νέα; Στείλτε μας email απευθείας στο newsbox@thesolesupplier.co.uk για τη δυνατότητα σας να εμφανιστεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.