Το Off-White X Nike Dunk Low πέφτει σε 50 Colourways

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο μοναδικός πάροχος ανέφερε ότι είκοσι λευκά χαμηλά χαμηλά χέρια X Nike ήταν στα έργα-κάναμε λάθος και ζητούμε συγγνώμη γι ‘αυτό. Με όλα αυτά που είπαν, οι νέες φήμες μόλις προέκυψαν υποδηλώνοντας ότι στην πραγματικότητα έρχονται σύντομα πενήντα χρωματιστά χρώματα. Διαβάζετε αυτό το δικαίωμα: πενήντα.

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz
Τον Μάιο του 2020, ο Virgil Abloh πήρε την ιστορία Instagram για να επιβεβαιώσει ότι εργαζόταν σίγουρα σε πολύ πιο dunks, αλλά ποτέ στα πιο άγρια ​​όνειρά μας πιστεύαμε ότι θα ήταν μια συνεργασία αυτού του μεγέθους. που αποκαλύπτεται από το αξιόπιστο πάνινο παπούτσι @zsneakerheadz, κάθε ζευγάρι λειτουργεί πάνω από μια αναπνεύσιμη βάση καμβά με δερμάτινα δερμάτινα με υψηλές κόκκους που γκρεμίζει το toebox και το τακούνι. Διαρροή σε γκρίζες και λευκές παλέτες και “τριπλές μαύρες” ποικιλίες, η πιο σημαντική διαφοροποίηση μεταξύ κάθε παπούτσι Nike μπορεί να βρεθεί στην μεσαία σόλα.

Ενώ τα κλασικά off-white deconstructued στοιχεία μπορούν να βρεθούν σε όλο το σύνολο, συμπεριλαμβανομένων δύο συστημάτων ρύθμισης και του κείμενο που αναφέρονται, εξετάζοντας πιο προσεκτικά το κάτω μέρος κάθε παπουτσιού θα βρείτε ένα πιάτο που είναι αριθμημένο από πενήντα. Το πρώτο γκρίζο και λευκό ζευγάρι εδώ είναι ο αριθμός 30 ενώ το δεύτερο είναι 8. Το All-Black είναι προφανώς ο αριθμός 50.

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz
Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το επερχόμενο λευκό X Nike Dunk Low Collab για τώρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας τι χρωματιστά που θέλετε να δείτε και σε σχετικές ειδήσεις, ο Virgil Abloh επιβεβαίωσε πρόσφατα το off-white X Nike Air Force 1 “Πανεπιστημιακό Χρυσό”!

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz

Leave a Reply

Your email address will not be published.