Νιώστε το ζεστό με το Yeezy να βελτιώσει το 350 V2 ‘Desert Sage’

Ακόμα κι αν το Yeezy βελτιώνει το 380 ‘Alien’ φημολογείται ότι προσγειώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, φαίνεται ότι το Yeezy βελτιώνει το 350 V2 εξακολουθεί να είναι ισχυρή, ως Το ολοκαίνουργιο χρώμα έχει μόλις επαληθευτεί από τα πάνινα παπούτσια Yeezy Mafia. Τα χέρια κάτω από την πιο εξέχουσα Kanye West Silhouette που έγινε ποτέ, το «Sage Desert» είναι μια πολύ γεμάτη προσθήκη στη γραμμή, καθώς και εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής.

Διαθέτοντας ένα ελαφρύ οικολογικό φιλικό προς το επάνω μέρος, αυτό έρχεται σε αντίθεση με ένα ζωντανό πορτοκαλί κάλτσα για μια ματιά που μιμείται τους θάμνους στην έρημο. Η διαφανής ταιριάζει μαζί με λωρίδα κάνει επίσης μια επιστροφή, γυρίζοντας στα πλευρικά πλαϊνά πάνελ, ώστε να μπορείτε να κάμπτετε τις κάλτσες σας με ευκολία. Τα κορδόνια σχοινιών συνδέουν το παπούτσι μαζί, καθώς και γύρω από τη φτέρνα, δεν μπορεί να δει κανείς καρτέλα, όπως και οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες Yeezy.

Κάτω από κάτω, υπάρχει μια εξαιρετικά άνετη βελτίωση της μεσαίας σόλας. Αυτό είναι ενθυλακωμένο μέσα σε ένα ημιδιαφανές καουτσούκ, καθώς και επενδεδυμένο με καουτσούκ για μακράς διαρκείας έλξη με κάθε βήμα.

Αυτή τη στιγμή, πολύ δεν γίνεται κατανοητό τίποτα άλλο για το Yeezy να βελτιώσει το 350 V2 ‘Desert Sage’, ωστόσο αναμένεται να μειωθεί κάποια στιγμή στις αρχές του 2020. Θα προσθέσετε αυτά στη συλλογή σας; Ας καταλάβουμε τι είναι στο μυαλό σας, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published.