Το Yeezy Boost 380 ‘Alien’ θα είναι ένα αποκλειστικό

μετά από μήνες και μήνες αναμονής, ο Yeezy Boost 380 ‘Alien’ έχει τελικά προσγειωθεί. Τα χέρια κάτω από μία από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του έτους, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά ως το Yeezy Boost 350 V3, αλλά αργότερα μετατράπηκε σε το δικό του πάνινο παπούτσι εντελώς. Ενώ οι sneakerheads σε όλο τον κόσμο περιμένουν την επικείμενη απελευθέρωσή του, φαίνεται ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: είναι αποκλειστικό για τη Βόρεια Αμερική.

Σωστά. Ο «αλλοδαπός», που περιμένουμε από το καλοκαίρι, θα πωληθεί ακριβώς στις ΗΠΑ. Με ένα μοναδικό ανώτερο άνω μέρος και μια πλήρως ανανεωμένη μεσαία σόλα, αυτό θα ήταν το πιο καυτό πάνινο παπούτσι του έτους, αλλά αν δεν ζήσετε στα κράτη, δεν θα είστε σε θέση να ζήσετε την επόμενη γενιά του Yeezy.

Εικόνα μέσω του Randygalang
Ενώ μια ευρωπαϊκή εκτόξευση θα μπορούσε να είναι στις κάρτες, πολλές πηγές υποδηλώνουν ότι αυτό δεν θα είναι μέχρι τον Δεκέμβριο ή ακόμα και μετά το νέο έτος. Μερικοί πιστεύουν ότι αυτό σχετίζεται με τον στόχο της Kanye West να μετακινήσει την παραγωγή Yeezy στην Αμερική, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι ο «αλλοδαπός» εξακολουθεί να γίνεται στην Κίνα, οπότε αυτή η απόφαση μας έχει αφήσει πραγματικά να ξύσουμε τα κεφάλια μας.

Τι πιστεύετε για αυτά τα νέα; Είσαι έκπληκτος? Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για το Yeezy Boost 380 ‘Alien’ που είναι αποκλειστικά για τις ΗΠΑ και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή και θα σας ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθεί μια ευρύτερη απελευθέρωση!

ψευδής

Leave a Reply

Your email address will not be published.