Κάθε τύπος Nike Dunk εξήγησε

Ακόμη και αν δεν είστε οπαδός του Nike Dunk, πρέπει να παραδεχτείτε ότι ήταν αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο παπούτσι του 2020. Εισήγαγε όλη τη μέθοδο το 1985, αναπτύχθηκε, αναπτύχθηκε ιδιαίτερα για τους παίκτες μπάσκετ κολλεγίων. Αποκαλύφθηκε γύρω από την ίδια στιγμή με τον ακίνητο Air Jordan 1 του Michael Jordan, ποτέ δεν κέρδισε την ίδια προϋπόθεση με το παπούτσι υπογραφής του Airness, ωστόσο αυτό έδωσε πολύ περισσότερες πιθανότητες να βυθιστεί σε άλλα είδη καθώς και υποκουλτούρες που είχαν αλλά να διερευνηθεί.

Κατά τα επόμενα χρόνια, θεωρήθηκε ως ένα αρκετά χαμηλό σχέδιο Nike που ήταν συνήθως απλό να αγοράσει. Ενώ οι πολυάριθμες εταιρικές σχέσεις εμφανίστηκαν κάθε όταν σε λίγο, δεν ήταν τίποτα σαν αυτό που συνέβη το 2020.

Την αυγή των 35ων γενεθλίων της, μερικά από τα σημαντικότερα εικονίδια μόδας της βιομηχανίας, όπως ο Travis Scott, καθώς και ο Virgil Abloh, έθεσαν τα βλέμματά τους στο dunk. Ακριβώς όπως το Wildfire, το τοπίο μετασχηματίζεται πολύ εντελώς όλη τη νύχτα, καθώς και ξαφνικά, κάθε sneakerhead χρειάστηκε ένα ζευγάρι στη συλλογή τους. Κρατώντας αυτό, καταλαβαίνετε ποια είναι η διαφορά μεταξύ κάθε τύπου dunk;

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα “κανονικό” dunk καθώς και ένα “SB”; Ακριβώς πώς μπορείτε να πείτε ανάμεσα σε ένα “pro” καθώς και ένα “pro b”; Ο μοναδικός πάροχος είναι εδώ για να απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, οπότε σταματήστε αυτό που κάνετε, σελιδοδείκτη αυτή τη σελίδα, καθώς και να ακούσετε, αφού τα πράγματα πρόκειται να πάρουν λίγο περίπλοκα.

Εικόνα μέσω της Nike
6.0

Αν ξέρετε, ξέρετε. Το Nike Dunk 6.0 ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο για αθλήματα δράσης. Αρχικά κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της ηλικίας του SB του μαύρου ή του χρυσού κιβωτίου το 2010, αυτά ήταν κατασκευασμένα από πολύ πιο σκληρά υλικά όπως ο καμβάς καθώς και το βουλκανισμένο καουτσούκ, καθιστώντας τα κατάλληλα για δραστηριότητες όπως το BMX καθώς και το Freeride Mountain Biking. Ενώ μόνο μια χούφτα 6.0 κυκλοφόρησε, μερικά σημαντικότερα σημεία περιλαμβάνουν το “rasta” που έκανε το ντεμπούτο του το 2012 καθώς και το “DMC-12” που επηρεάζεται από το DeLorean.

CL

Από απόσταση, η Nike Dunk CLS μοιάζει ακριβώς με ρουτίνα. Μόνο όταν τα αντιμετωπίζετε φυσικά, θα αρχίσετε να παρατηρείτε τη διαφορά. Στέκεται για την “επένδυση άνεσης”, η εσωτερική επένδυση έχει ενισχυθεί για πολύ πιο άνετα σε σχήμα καθώς και αίσθηση. Ενώ είναι αβέβαιο όταν εισήχθη ακριβώς το CL, η προσφορά ήταν σε υψηλό επίπεδο στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Κρατώντας αυτό, σίγουρα δεν θα ανακαλύψετε ένα ζευγάρι DS οπουδήποτε, καθώς αυτά χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ως beaters πίσω την ημέρα.

Εικόνα μέσω κλωτσιών Rock City
Cmft

Ακριβώς όπως το CL, το Nike Dunk CMFT έγινε με γνώμονα την άνεση, ωστόσο, σε ένα διαφορετικό μέρος του παπουτσιού. Εστιάζοντας αυστηρά σε ό, τι κάτω από το πόδι, η μάρκα Beaverton παρείχε αυτή τη γραμμή dunks μια κάπως ανανεωμένη μεσαία σόλα που είχε ως αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο εξορθολογισμένη, καθώς και πολύ πιο ελαφρύ. Μερικά από αυτά τα ζεύγη εγχύθηκαν ακόμη και με την Air Tech, στην πραγματικότητα, το μνημείο εξακολουθεί να τρέχει άγρια ​​με το επερχόμενο Air Jordan 1 cmft που είναι βέβαιο ότι θα τροποποιήσει το παιχνίδι όταν πάλι.

CO.JP

Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει CO.JP, καθώς και αν δεν το κάνετε τότε να ενημερώσετε τον εαυτό σας με το μοναδικό προμηθευτή. Μόνιμη για την ιδέα της Ιαπωνίας, η Nike Dunk Co.jps έγινε αποκλειστικά για την ιαπωνική αγορά πίσω στα μέσα της δεκαετίας του ’90 καθώς και για το ”. Αυτά δημιουργήθηκαν σε μια εποχή που το swoosh είχε μόλις διευρύνθηκε στην Ασία, καθώς και να κάνει ό, τι θα μπορούσαν να κερδίσουν πάνω από sneakerheads στα ανατολικά. Ενώ οι Dunks Co.jp μοιάζουν με ένα πράγμα του παρελθόντος, εξακολουθούν να γίνονται ακόμα, με ένα από τα πιο πρόσφατα να είναι το Mita X Nike Dunk Low Co.jp “Onkochishin” πριν από τέσσερα χρόνια.

Εικόνα μέσω Afew
Αναστατώνω

Μία από τις νεώτερες παραλλαγές της επιχείρησης, η διακοπή της Nike παίρνει τη διάσημη σιλουέτα καθώς και το παρέχει μια κάπως αποδυναμωμένη αισθητική. Λαμβάνοντας τα ενδείξεις από τα παπούτσια μπάσκετ της δεκαετίας του ’80, όπως το αεροπορικό τρένο του 1984, η διακοπή εξετάζει επίσης το μέλλον για έμπνευση, με μια γλώσσα καθώς και την καρτέλα έλξης που φαίνεται να δανείζεται από το Tom Sachs X Nike Mars Yard. Ενώ αυτή η σειρά είναι ξεχωριστή για τους γυναικείους οπαδούς υποδημάτων, αυτό δεν έχει σταματήσει τους άνδρες να συμπιέζονται σε ζευγάρια.

ISO

Παρόλο που δεν εντοπίζονται πολυάριθμα dunks ISO αυτές τις μέρες, υπάρχουν μερικές αποχρώσεις που πέφτουν αριστερά, δεξιά, καθώς και κέντρο. Ένα ακρωνύμιο μόνο για το κατάστημα, το Nike Dunk ISO είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει στο κασσίτερο. Τα ζεύγη όπως το πρόσφατο Nike SB Dunk High ISO “Midnight Navy” απελευθερώθηκαν αποκλειστικά σε συγκεκριμένα καταστήματα παγκοσμίως παγκοσμίως, καθιστώντας τα πολύ πιο σπάνια από το τυπικό ζευγάρι. Είναι ενδιαφέρον αρκετά επαρκές, αυτά δεν συνήθως μεταπωλούν για πολύ πιθανό λόγω του τυπικά εύκολου σχεδιασμού τους.

Εικόνα μέσω του Premier
LR

Το Nike Dunk LR είναι πιθανότατα ένα από τα πιο περίεργα dunks εκεί έξω. Απελευθερώνοντας στις αρχές ’10s, αναμενόταν αρχικά να είναι μέρος της γραμμής 6.0, ωστόσο, αυτή η σειρά τελείωσε η μέθοδος πριν από αυτό μπορεί να begin. Φημισμένα με μια επιπλέον γλώσσα λίπους, το LR σήμαινε το Lunarlon όταν αυτό ήταν ακόμα ολοκαίνουργιο. Αυτή η καινοτομία ήταν γεμισμένη σε μια μεσαία σόλα που έλαβε ό, τι μας άρεσε για τους dunks καθώς και το έριξε στα σκουπίδια. Είναι απαλλαγμένο από τον κίνδυνο να δηλώνει ότι στην πραγματικότητα κανείς δεν άρεσε το LR, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις απαίτηση να έχετε κατά νου το παρελθόν για να προγραμματίσετε το μέλλον.

Lux chukka

Μήπως κάποιος πραγματικά συμπαθεί τα πάνινα παπούτσια που εμπνέονται από την Chukka; Ο Riccardo Tisci σίγουρα το έκανε, γι ‘αυτό εισήγαγε το Nike Dunk Lux Chukka το 2017. Κατασκευάστηκε ακριβώς όταν είχε παραιτηθεί ως καινοτόμος διευθυντής του Givenchy μετά από μια δώδεκα χρόνια βασιλεία, αυτή η δουλειά του ενθουσιασμού αναπτύχθηκε με υπερβολικές αναλογίες καθώς και μια μεγάλη SWOOSH που μπορεί να δείτε από το φεγγάρι. Κανένας άλλος Lux Chukkas δεν έπεσε μετά το Collab, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια αξίζει αναφορά.

Εικόνα μέσω flatspot
PRM

Το Nike Dunk PRM μπορεί να χωριστεί σε τόσο πολυάριθμες διαφορετικές υποδιαιρέσεις, ωστόσο, για το όφελος της απλότητας, θα το κρατήσουμε ακριβώς όπως είναι. Σαφώς στέκεται για ασφάλιστρο, αυτό το ακρωνύμιο έχει χρησιμοποιηθεί σε όλη την ποικιλία της μάρκας Beaverton για πάνινα παπούτσια, συμπεριλαμβανομένης της Πολεμικής Αεροπορίας 1 καθώς και του Air Max 95. Ενώ εξαρτάται από την ιδιωτική γνώμη όλων, τα PRM ζευγάρια είναι συνήθως κατασκευασμένα από πολύ περισσότερα υλικά premium. Μια άξια αναφορά είναι το Nike Dunk High PRM “Dark Russet” που αναμένεται να εισαγάγει τον Φεβρουάριο του 2021. Κατασκευασμένο από δέρμα, Nubuck, καθώς και σουέτ, μπορείτε να δείτε ότι είναι πολύ πιο υπερβολικό χωρίς να το αγγίξετε.

Επαγγελματικός

Τι ακριβώς είναι το Nike Dunk Pro; Δεν πιστεύω ότι κανείς μπορεί πραγματικά να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση. Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι σημαίνει ειδικός ή προοδευτικός, τίποτα δεν κάνει πραγματικά τα σχέδια pro να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα εκτός από το πρόσθετο “pro” branding. Μία από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες περιλαμβάνει το Nike SB Dunk Low Pro “Elephant” που αποτίει φόρο τιμής στο Atmos X Nike Air Max 1 “Elephant” από το 2017. Αυτή η ιστορία το κάνει πολύ πιο “Pro”; Ακριβώς όπως η αληθινή υπονόμευση της ζωής, αυτό μπορεί να είναι μόνο μία από αυτές τις ανησυχίες που δεν θα πάρουμε ποτέ μια σταθερή απάντηση.

Εικόνα μέσω του Atmos
Pro B

Εάν δεν μπερδεύσατε αρκετά, το Nike Dunk Pro B είναι επίσης κάτι. Σε αντίθεση με την εξέχουσα πεποίθηση, αυτή η γραμμή έκανε το ντεμπούτο της πριν από το φημισμένο SB, καθώς και το πρώτο σχέδιο για να λειτουργήσει μια λιπαρή γλώσσα, πρόσθετη επένδυση, καθώς και ελαστικούς ιμάντες. Ενώ πολύ πιο επικεντρωμένο στον τρόπο ζωής από το μισό ομόλογό του, το Pro B έχει παίξει μια σημαντική λειτουργία σε σκηνές skate σε όλο τον κόσμο. Δύο χρωματιστά που αξίζει να συζητηθούν περιλαμβάνουν το “Smurf” καθώς και το “Putty” το οποίο και οι δύο κυκλοφόρησαν πάνω από δύο δεκαετίες πίσω το 1999.

ΕΣ

Ένας άλλος όρος που ορίζουμε στο Kicktionary TSS, τα ζεύγη Nike Dunk QS προσφέρονται μόνο στους πωλητές της Tier 0 που υποδηλώνουν ότι είναι απίστευτα περιορισμένοι σε σύγκριση με την τυπική απελευθέρωση. Στέκεται για το QuickStrike, αυτές περιλαμβάνουν ειδικές εταιρικές σχέσεις καθώς και ειδικές εκδόσεις. Ένα που εμφανίζεται αμέσως είναι το Strangelove skateboards x nike sb dunk χαμηλά Qs από το 2020. Ένα παπούτσι που βοήθησε το kickstart the dunk revolution, έγινε σε συνεργασία με τον Sean Cliver καθώς και εκτιμάται σε £ 1000 έως £ 4000 ανάλογα με το Μέγεθος.

Εικόνα μέσω του άκρου.
Τακτικός

Ενώ η ρουτίνα δεν είναι σίγουρα ο επίσημος όρος για ένα “κανονικό” ζευγάρι της Nike Dunks, με όλα αυτά τα ακρωνύμια καθώς και συντομογραφίες είναι πιθανότατα η καλύτερη μέθοδος να το εξηγήσουμε. Δεν είναι συνήθως να ανακαλύπτετε ένα dunk nike που δεν συνδέεται με κανένα είδος αυτών των προκλητικών λέξεων κώδικα, ωστόσο το dunk είναι, τα χέρια κάτω, το πιο σημαντικό από όλα αυτά. Αρχικά έκανε το ντεμπούτο του το 1985, ήταν αρχικά ένα παπούτσι μπάσκετ που προσανατολίστηκε προς τους αθλητές του κολλεγίου. Με την πάροδο του χρόνου, η σιλουέτα άρχισε να αγκαλιάζεται από πολύ περισσότερο, καθώς και πολύ περισσότερα αθλήματα, καθώς και υποκαλλιέργειες, μέχρι το σημείο που δεν μπορούμε να θυμόμαστε τις πλευρικές ρίζες του OG.

Σβήσω

Φυσικά, δεν μπορείτε να έχετε μια λίστα συζητώντας όλα τα διαφορετικά είδη dunks χωρίς να συζητήσετε το Nike SB Dunk. Πιθανώς το μόνο είδος που κατανοούν πολλοί σύγχρονοι sneakerheads, το τμήμα skateboarding αναπτύχθηκε το 2002. Η κατανόηση είναι μία από τις πιο ειδικές γραμμές, όταν έκανε τα επίσημα ντεμπούτο ζευγάρια που έπεσαν στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Δεν θα μπορούσατε να αστυνομεύσετε σε ένα τυπικό κατάστημα Nike όπως κάθε είδος άλλου παπουτσιού, θα πρέπει να περιμένετε στη γραμμή για ώρες καθώς και ώρες έξω από ένα ανεξάρτητο κατάστημα skate για ένα ζευγάρι. Ένα από τα πιο γνωστά ζεύγη περιλαμβάνει το Nike Dunk SB Low Essential “NYC Pigeon” το οποίο προκάλεσε τη μάζα χάος το 2005 – κάτι που ο ίδιος ο Jeff Essential πηγαίνει σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη μας κάτω από την επιρροή.

Εικόνα μέσω εννοιών
SP

Τι μπορούμε να δηλώσουμε για το Nike Dunk SP; Ένας όρος που χρησιμοποιείται για να εξηγήσει τα ειδικά έργα της μάρκας του Όρεγκον, αυτό περιλαμβάνει ορισμένες εταιρικές σχέσεις καθώς και όλες τις κυκλοφορίες του Nikelab. Μία από τις πιο πρόσφατες παραλλαγές περιλαμβάνει την επιστροφή του πακέτου “Ugly Duckling” που περιελάμβανε το “κεραμικό”, το “Plum””, Όπως και το” καπλαμά “. Παρεμπιπτόντως, αυτά τα τρία ήταν επίσης ζεύγη Co.jp επίσης, απελευθερώνοντας αποκλειστικά στην Ιαπωνία το 2001. Αυτό απλά δείχνει ακριβώς πόσο συγκεχυμένο αυτό το σύστημα ονομασίας μπορεί να είναι.

Ζεστασιά

Και το τελευταίο, όμως, εξίσου σημαντικό, έχουμε τη χαμηλή ζεστασιά της Nike Dunk. Μια περιορισμένη πορεία που εισήχθη το 2014, το πακέτο ζεστασιάς αποτελείται από το χαμηλό καθώς και το υψηλό καθώς και το υψηλό και το να διατηρηθεί τα πόδια σας ζεστά κατά τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες χειμερινής περιόδου. Κατασκευασμένο από ένα ειδικά αναπτυγμένο ασαφές ύφασμα, δεν υπήρχαν συγκεκριμένες προεξέχοντες μεταξύ των sneakerheads πίσω την ημέρα, ωστόσο σίγουρα δεν θα πειράζει αν πήραν μια αποκατάσταση.

Και αυτό είναι αυτό! Ενώ καταλαβαίνουμε για μια αλήθεια ότι είναι πιθανότατα ένα δισεκατομμύριο άλλα ακρωνύμια, καθώς και διαθέσιμες συντομογραφίες που μπορεί να έχουμε ξεχάσει να συμπεριλάβουμε, αυτές είναι οι κύριοι που πρέπει να προσέχουν. Καταλήξατε σε οποιοδήποτε είδος αυτών; Ακριβώς πόσο πολλά ζευγάρια από αυτά έχετε σήμερα στη συλλογή σας; Να είστε βέβαιος να μας ενημερώσετε, καθώς και αν δεν το έχετε ήδη, επιθεωρήστε το μοναδικό προμηθευτή για 50 όρους που πρέπει να γνωρίζει κάθε sneakerhead!

Leave a Reply

Your email address will not be published.