Μια άλλη ματιά στο Yeezy Boost 350 V2 ‘Beluga 3.0’

Είναι δύσκολο να περάσετε ανά πάσα στιγμή στο Instagram αυτές τις μέρες χωρίς να δείτε ένα άλλο παπούτσι που διαρρέει yeezy. Μόνο νωρίτερα σήμερα, αποκαλύφθηκε το Yeezy 350 ‘Hyperspace’ και χθες το Διαδίκτυο πήγε σε κατάρρευση με εικόνες του πηλού Yeezy 350 ‘. Φαίνεται ότι η διαφημιστική εκστρατεία είναι καλά και πραγματικά χτίζοντας για την επόμενη παρτίδα αποκλειστικών υποδημάτων του Kanye West.

Η σύνθεση γίνεται σε εξέλιξη σύντομα με την πρώτη άφιξη του 2019 με τη μορφή του Yeezy 700 Salt. Σύμφωνα με πηγές, αυτό είναι ένα από τα πολλά στυλ που χτυπάει ράφια αυτή την άνοιξη. Το ερώτημα είναι όμως, θα μπορούσε να είναι επικείμενη για το Yeezy Boost 350 V2 ‘Beluga 3.O’;

Διαρρεύσει πριν από αρκετές εβδομάδες, μια εικόνα απεικόνιζε μια χούφτα ζεύγη πιθανώς φρέσκα από το εργοστάσιο. Τώρα, μια άλλη εικόνα επιφάνειες και δίνει μια πολύ καλύτερη ματιά σε αυτό το φημολογούμενο «SLPY-350».

Παρόμοια με το Yeezy Boost 350 V2 Beluga 2.0, αυτό το ζευγάρι αθλείται ένα κομψό γκρίζο άνω άνω. Τούτου λεχθέντος, το primeknit μοτίβο είναι διαφορετικό με μια παρόμοια εμφάνιση με τη «στατική» χρωματιστή. Αυτό το μοντέλο V3 διαθέτει επίσης μια διαφανή λωρίδα πλευρικού τοιχώματος.

Θα ήταν σίγουρα ένα δημοφιλές παπούτσι, αν έπρεπε να κυκλοφορήσει, αλλά πολλοί είναι γρήγοροι να κλείσουν αυτά ως απομιμήσεις. Μια επιβεβαίωση αναμένεται σύντομα, αλλά εν τω μεταξύ, φροντίστε να εισαγάγετε όλες αυτές τις εορταστικές αποφάσεις για το αλάτι Yeezy 700 εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.