Η καλύτερη εμφάνισή σας στο Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki”

Ο Travis Scott ήταν ασυνήθιστα ειρηνικός τους τελευταίους μήνες, καθώς και αυτό υποδηλώνει ότι κάτι αρκετά τεράστιο είναι ένα ζυθοποιείο. Μετά την αποχώρηση του εξωφρενικά περιορισμένου Playstation Dunk Low στο τέλος του περασμένου έτους για να γιορτάσουμε την εισαγωγή της νεώτερης κονσόλας της Sony, παίρνουμε τώρα την καλύτερη εμφάνισή μας στο Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki”, καθώς και είναι οτιδήποτε άλλο Ονειρευτήκαμε, καθώς και πολύ περισσότερο.

Πρώτα πειράζει τον Σεπτέμβριο, όταν ο στιλίστας της La Flame Bloody Osiris βρέθηκε να κουνάει ένα ζευγάρι, το “βρετανικό χακί” μάλλον παίρνει στην πραγματικότητα την Air Jordan 6 πίσω στη γη. Διαθέτοντας περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο ακριβώς σχήμα καθώς και στυλ όπως το αρχικό ζευγάρι από το 2019, αυτό απενεργοποιεί τις φιλικές προς το περιβάλλον αποχρώσεις με μια βαθιά καφέ χρωματική παλέτα. Οι ημι-μεταβατικές απόψεις από καουτσούκ καθιστούν τη μέθοδο τους στη γλώσσα καθώς και την καρτέλα τραβήγματος τακουνιών, όπου θα ανακαλύψετε επίσης ένα “Bright Crimson” Jumpman καθώς και το branding “Cactus Jack”, αντίστοιχα.

Εικόνα μέσω yeezymic

Εικόνα μέσω yeezymic
Κάτω από κάτω, θα ανακαλύψετε ένα Tan Nike Air Midsole Total με υπογραφή λάμψη-στο-σκοτάδι τόνους σε όλη, καθώς και φυσικά, δεν θα ήταν Travis AJ6 χωρίς την προσθήκη των τσέπης γύρω από τον αστράγαλο όπου εσείς Μπορεί να αποθηκεύσει το απόθεμα τέχνασμα του καραμέλα καθώς και κάθε είδους άλλα άγνωστα.

Σχεδόν τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το Travis Scott X Nike Air Jordan 6 “British Khaki” αυτή τη στιγμή, αν και αναμένεται να εισαγάγουν κάποια στιγμή αυτή την άνοιξη. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτήν την επερχόμενη συνεργασία, καθώς και στις Associated News, ο Travis Scott μόλις πρόσφατα βγήκε στο Air Jordan 1 χαμηλό “Cactus Jack UNC”!

Εικόνα μέσω yeezymic

Εικόνα μέσω yeezymic

Leave a Reply

Your email address will not be published.