Η καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Nike SB Dunk Low “Βιετνάμ”

Αγαπάμε όταν η Nike SB δοκιμάστε κάτι νέο, και σίγουρα έχουν ξεπεράσει τον εαυτό σας με το επερχόμενο Nike SB Dunk Low “Βιετνάμ”! Γιορτάζοντας 25 χρόνια της Nike Βιετνάμ, αυτό το ζευγάρι ειδικής έκδοσης αφορούσε πρώτα την προσοχή μας τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν πήραμε την πρώτη μας ματιά. Με αυτό είπε, το Sneaker Insider @yankeekicks μας δίνει τώρα την καλύτερη εμφάνισή μας ακόμα, και ειλικρινά, είναι πολύ καλύτερα από ό, τι είχαμε σκεφτεί προηγουμένως!

Διαθέτοντας μια πλήρη δερμάτινη κατασκευή, το “Βιετνάμ” μπορεί να υπερηφανεύεται για μια λευκή βάση, ενώ τα ματ κόκκινα πάνελ κάνουν το δρόμο τους σε όλο το πάνω μέρος. Στις πλευρικές και μεσαίες πλευρές, θα βρείτε ένα τρίο της Nike Swooshes σε κίτρινο, μαύρο και κόκκινο ως φόρο τιμής στη σημαία Cờ Dỏ Sao Vàng της χώρας. Αυτό χρησιμοποιεί μια 3D αισθητική που προσθέτει βάθος στο συνολικό σχέδιο.

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Άλλες ειδικές πινελιές περιλαμβάνουν το “Nike 25” στη γλώσσα και φυσικά δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το dunk χαμηλό χωρίς να αναφέρετε το γραφικό “Nike Vietnam” που είναι περήφανα εκτυπωμένο στο κουτί των toe, παρουσιάζοντας τις ΗΠΑ και τις σημαίες του Βιετνάμ που ενωθούν ως ένα.

Σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Nike SB Dunk Low “Βιετνάμ 25η επέτειο” αυτή τη στιγμή, αλλά αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος. Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε μια επίσημη ματιά στο Nike SB Dunk Low “ACG Caldera”!

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published.