Το Nike Heritage Windrunner Corduroy Jacket “Midnight Navy” είναι το ιδανικό Spring Essential

ήρθε η ώρα να παρέχετε στην ντουλάπα σας ότι η απαραίτητη άνοιξη αναζωογονούνται καθώς εξετάζουμε την ιδιαίτερη ματιά στο Nike Heritage Windrunner Corduroy Jacket “Midnight Navy”! Το ιδανικό μείγμα μεταξύ χαλαρής και εξελιγμένης, αυτή είναι η ιδανική προσθήκη σε κάθε τύπο περιστροφής αυτή τη σεζόν, καθώς και τώρα προσφέρεται απευθείας από τη Nike UK!

Φτάνοντας σε ένα βαθύ “Midnight Navy” Colourway, το Heritage Windrunner Corduroy Jacket παίρνει κίνητρα από το αρχικό Windbreaker της μάρκας Beaverton, ωστόσο, εγχέεται με premium panels corduroy για μια πρόσθετη ευέλικτη αφή. Ένα κεντημένο έμπλαστρο Nike κοσμεί την αριστερή περιοχή του μαστού για μια vintage vibe, ενώ το White Zip περιγράφει παρέχει μια ποπ αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια σε μια στιγμή.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Οι μεγάλες τσέπες προσφέρουν μια τοποθεσία για να αποθηκεύσετε τα καθημερινά σας απαραίτητα, ενώ ένα ζευγάρι ταιριαστά σορτς ολοκληρώνει την vintage αισθητική που είναι όλα δημοφιλή αυτές τις μέρες.

Στο απόθεμα τώρα, το Nike Heritage Windrunner Corduroy Jacket “Midnight Navy” προσφέρεται επίσης στο “Pure Platinum” καθώς και στο “Red” Team Red “, οπότε πάρτε το προτιμώμενο τώρα πριν είναι τόσο αργά! Ας καταλάβουμε ποια χρώματα καταλήξατε, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, ο Virgil Abloh απλώς επαλήθευσε το off-λευκό X Nike Air Force 1 “Πανεπιστημιακό Χρυσό”!

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published.