Το Air Jordan 1 Low “Astrograbber” & “Night Track” μόλις πήρε ένα μεγάλο resnock!

Η εξαιρετικά πολυπόθητη Air Jordan 1 χαμηλή “AstroGrabber” και Air Jordan 1 χαμηλή “νυχτερινή διαδρομή” μόλις πήρε μια μεγάλη ανακατασκευή στο Nike UK! Εμπνευσμένο από δύο από τις πιο θρυλικές σιλουέτες Swoosh της δεκαετίας του ’70, μην αφήσετε τη βασική αλλά εντυπωσιακή αισθητική να σας ξεγελάσει να πιστεύετε ότι αυτά δεν είναι ξεχωριστά, γιατί πιστεύετε όταν λέμε ότι είναι απολύτως.

Βαμμένο σε μια καθαρή λευκή, μαύρη και γκρίζα παλέτα, το “Astrograbber” είναι ένα νεύμα στο παπούτσι ποδοσφαίρου της Nike που έκανε το ντεμπούτο του το 1976. Με την ίδια κατασκευή με το OG, η ομοιότητα είναι εκπληκτική. Από την άλλη πλευρά, το “νυχτερινό κομμάτι” αποτίει φόρο τιμής στο “νυχτερινό κομμάτι” του 1978. Αρχικά προικισμένα σε εικονίδια ποπ κουλτούρας όπως ο Michael Jackson και ο David Hasselhoff, διατέθηκαν στο κοινό ένα ολόκληρο 34 χρόνια αργότερα το 2012.

Air Jordan 1 Low “Astrograbber”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Air Jordan 1 Low “Astrograbber”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Και τα δύο ζεύγη είναι διακοσμημένα με βότσαλα δερμάτινα swooshes κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλαϊνών πλαισίων, ενός κεντημένου jumpman στη γλώσσα, του αριθμού “23” κατά μήκος του catcher δαντέλας, και φυσικά, το υπογραφή φτερωτό μοτίβο μπάσκετ που είναι λεπτό ραμμένο πάνω στο τακούνι του καθενός Air Jordan 1 χαμηλή.

Διατίθεται τώρα από τη Nike UK, το Air Jordan 1 Low “Astrograbber” και το Air Jordan 1 χαμηλό “νυχτερινό κομμάτι” είναι και οι δύο πρέπει να είναι-haves, οπότε ρίξτε αυτό που κάνετε και COP IDEAL τώρα! Ενημερώστε μας ποια χρωματιστή προτιμάτε και σε σχετικές ειδήσεις, το Air Jordan 1 High OG “Black Toe Shattered Backboard” έχει αποκαλυφθεί!

Air Jordan 1 Χαμηλή “νυχτερινή διαδρομή”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Air Jordan 1 Χαμηλή “νυχτερινή διαδρομή”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published.