Κοντά στο Kith X Nike Air Force 1 “Νέα Υόρκη”

συμμορφώνοντας με μια σύντομη συνάντηση τον περασμένο μήνα, τώρα φτάνουμε κοντά και προσωπικά με την Kith X Nike Air Force 1 “Νέα Υόρκη Πόλη”. Με βάση το διάσημο OG της Silhouette “Triple White” Colourway, αποτίει φόρο τιμής στη γοητευτική μητρόπολη γνωστή ως το τεράστιο μήλο.

Επιστρέφοντας στις ρίζες της NYC του Ronnie Fieg, το “New York City” διαθέτει ένα πλήρες δερμάτινο κτίριο καθώς και είναι εξοπλισμένο με ένα δίδυμο κλίσης Swooshes στις πλευρικές και μεσαίες πλαϊνές πάνελ που φέρουν μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την Πολεμική Αεροπορία 1 του 2018 ” Ταϊβάν “. Η συν-επωνυμία λεπτομέρεια χαρίζει τη γλώσσα καθώς και την πλάτη, όλα γίνονται σε μια παλέτα που νεύει στο New York Knicks.

Εικόνα μέσω του solebyjc

Εικόνα μέσω του solebyjc
Μεταφέροντας το ενδιαφέρον σας κάτω, η μεσαία σόλα Nike Air είναι επενδεδυμένη με μια παγωμένη μπλε εξωτερική σόλα, καθώς και για να στρογγυλοποιήσει όλα μακριά, το “NYC” είναι εξαιρετικά κεντημένο στη φτέρνα, ολοκληρώνοντας την απίστευτα καθαρή αισθητική.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Kith X Nike Air Force 1 “Νέα Υόρκη”, αν και είδαμε ένα “μαύρο” ζευγάρι που κάνει γύρους και στον ιστό. Ας καταλάβουμε αν θα μπορούσατε να αστυνομεύσετε αυτά, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να λάβετε την πρώτη σας ματιά στο Kith X Nike Air Force 1 “Παρίσι”!

Εικόνα μέσω του solebyjc

Εικόνα μέσω του solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published.